De Nieuwe Aarde

De Nieuwe Aarde
€24.50
Auteur: An Deckers
“Tja, wij alleen gaan de wereld wel niet veranderen hé. Er zit niets op dan dit allemaal te accepteren.” Auteur An Deckers doorbreekt die algemene gelatenheid al in de titel van haar nieuwe boek. Zij zegt zelfs dat er maar één mens nodig is om het proces te keren.
Buy from Nu bestellen link naar bestel formulier

Korte samenvatting

Vaak krijg ik te horen in gesprekken: “Tja, wij gaan de wereld wel niet veranderen hé. Er zit niets op dan dit allemaal te accepteren.” Auteur An Deckers doorbreekt die stille gelatenheid al in de titel van haar nieuwe boek. Zij zegt zelfs dat er maar één mens nodig is om het proces te keren. Dat kan zelfs een lezer zijn van haar boek, zo zegt ze, want haar boek schenkt je allerlei inzichten en vele tools die je kan gebruiken om er te gaan staan en je licht te laten schijnen. We werden geboren om te LEVEN en niet om ons leven te laten leven. Leven betekent je leven ervaren, ervan te genieten en aanwezig zijn. An paste de kennis die ze ontving toe in haar dagelijkse leven, en zo creëerde ze al voor zichzelf een leven waarin ze meer vreugde, harmonie, kracht en schoonheid ervaart. Dit boek gaat uiteraard ruimer. Het maakt je bewust van de Nieuwe Aarde, van een nieuwe vorm van samenleven en een nieuwe vorm van leven. Ze zegt ook hoe de toekomst er uit zal zien, indien die veranderingen voltooid zijn. Elke mens behoudt weliswaar de vrije keuze of die al dan niet meegaat in dat overgangsproces naar een nieuw paradigma met een groter eenheidsbewustzijn. Het hangt dus van ons af, of we als mensheid onze kop in het zand blijven steken of niet…

An Deckers is burgerlijk ingenieur, wetenschapper, healer en life-coach.

Dit boek bestellen aan 24,50 euro (B) Dat kan door een mail te sturen naar: andeckers@gmail.com of via de “nu bestellen” knop.