Ziekte is onwetendheid

Ziekte is onwetendheid
€30.00
Auteur: Bob Massart
Het boek beschrijft een allesomvattende actuele visie van de geheime leer waarin geschiedenis, godsdienst, astrologie, de wetten van karma en van reïncarnatie, wetenschap, geneeskunde, de samenstelling van de mens, de oorzaken van ziektes, diagnosemethodes, voedingsprincipes, therapieën, genezende handelingen, alsook de onmetelijke zelfgenezende krachten van het bewustzijn uitgebreid aan bod komen.

Korte samenvatting

Bob Massart pleit voor een samenwerking tussen de onontbeerlijke ‘klassieke geneeskunde’ en andere geneeswijzen. Eentje die de zelfgenezende krachten stimuleren, niet enkel in het belang van de patiënt, maar ook in het belang van de ziekteverzekering en onze ‘gekoesterde’ zorgstaat. Dit laatste zijn erg mooie verworvenheden die bijna automatisch weg groeiden van oude en wereldse wijsheid. Zijn boek beschrijft een allesomvattende actuele visie van de geheime leer waarin geschiedenis, godsdienst, astrologie, de wetten van karma en van reïncarnatie, wetenschap, geneeskunde, de samenstelling van de mens, de oorzaken van ziektes, diagnosemethodes, voedingsprincipes, therapieën, genezende handelingen, alsook de onmetelijke zelfgenezende krachten van het bewustzijn uitgebreid aan bod komen. Het boek maakt duidelijk WAAROM we onszelf kunnen genezen en HOE dit kan gebeuren.

Bob Massart is gepensioneerd kolonel en vandaag ook gezondheidsconsulent na veel ervaring met zieke familieleden. Hij bestudeerde daarom gedurende gans zijn leven energetische geneeskunde en energetische en kwantumtherapieën. In ‘Ziekte is Onwetendheid’ situeert hij de hoofdoorzaak van alle ziektes in het bewustzijn, namelijk in onverwerkte en niet-uitgedrukte emoties. Hij werkt nu aan een tweede boek met als titel “Kanker is een boodschap”.

(Meer nieuws omtrent dit boek vind je onder ‘nieuws’.)

Dit boek bestellen voor 30 euro (B)? Dat kan door een mail te sturen naar: bob.massart@antwerpen.be